Autobedrijf van Eijl
De schacht 1
5107 RD Dongen

Tel: 06-51625325
E-mail:   info@autobedrijfvaneijl.nl
24 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
2-2-2019 17:38:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben 5 weken geleden een opel zafira gekocht bij Erik v Eijl na een paar dagen ging het oilie lampje branden.bij controle was de olie weg. We konden de auto metheen brengen en ze hebben lang moeten zoeken maar het is op gelost.zelfs het moterblok moest uit elkaar nu is alles weer in orde gemaaktzonder kosten dat is pas goede service bedankt Erik.
30-8-2018 11:46:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Auto bij hem gekocht altijd super geholpen. Vandaag storing in de motor kon meteen langs komen .Uitgelezen, het was de bobine ging meteen iemand er een halen, werd meteen geplaatst en olie ook nog bijgevuld.Ik vroeg hem wat ik hem verschuldigd was, hij zei service van de zaak.Nou waar maak je dat nog mee.En altijd vriendelijk zeer zeker aan te bevelen.nogmaals bedankt. Marjonie Romme
22-5-2018 15:55:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Topservice. Had een probleem met mijn auto waar ik al 3 garages voor had bezocht. Met een simpele reparatie had erik het zo opgelost!! Kortom ben heel tevreden en kosten zijn meer dan redelijk!!
19-5-2018 9:33:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben daar een paar weken geleden een Ford gekocht. We kwamen erachter dat er iets mis was. Afspraak voor een reparatie gemaakt en de reparatie was de volgende dag al klaar. Dit was een dure reparatie en ik heb helemaal niets hoeven te betalen. Echt een super service en zeer vriendelijk. Bedankt nog.
18-5-2018 15:14:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een paar maanden na de aanschaf bleek de airco het niet te doen. Dat was vervelend met het warme weer. Ik kon dezelfde week nog terecht bij van Eijl en na een uur was het verholpen. Service van de zaak. Van Eijl is een prima zaak om een auto aan te schaffen en ook de service daarna is uitstekend.
6-5-2018 5:06:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk en vakkundig geholpen door Erik, die ook nog eens de tijd nam om me te helpen. Tot nu toe prima ervaring met deze garage.
5-3-2018 20:23:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk geholpen door Erik ! Veel leuke en nette occcasions, Goed geslaagd met de aankoop en inruil van een auto.
16-1-2018 19:58:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele goede service en goede auto,s Zelfs tijden na aankoop is t bellen en ze helpen je
14-12-2017 12:20:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Prettige en vlotte afhandeling van de koop van een mooie C4 - Picasso. We hebben er een stukje voor moeten rijden maar dat was de koop meer dan waard. Vriendelijke ontvangst en met de nieuwe auto terug naar Friesland.
5-11-2017 14:46:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Open en eerlijk
21-10-2017 19:31:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekend geholpen, een eerlijk en betrouwbaar bedrijf met een snelle service.
13-7-2017 4:27:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ook ik ben al enkele keren bij autobedrijf van Eijl geweest. Laatst ben ik er geweest omdat mijn airco het niet goed deed. Ik bleek een kapotte aircopomp te hebben. Ik ben netjes, snel en vakkundig geholpen en dat nog voor een leuke prijs. De airco doet het weer fantastisch!!! Dit bedrijf is zeker een aanrader!!!
3-7-2017 9:13:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen zaterdag een 307 CC opgehaald, Eric wilde zelf een paar kleine deukjes er nog uit halen en de auto is gewoon keurig netjes afgeleverd. We zijn netjes geholpen bij aanschaf en aflevering, en hiermee bedoel ik dat er een eerlijk verhaal wordt verteld en er geen druk op je wordt gelegd en je niet wegloopt met het idee dat je alleen maar goed bent voor je centen. Wij kunnen dan ook van harte aan bevelen om bij van Eijl een auto te kopen
24-3-2017 14:51:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige week een gebruikte Peugeot 206CC gekocht. Zeer keurig afgeleverd. Erg fijn geholpen. Na 5 dagen een storing, deze zonder garantie heel netjes opgelost. Wij bevelen dit bedrijf aan voor een gebruikte auto aan te schaffen.
15-3-2017 15:36:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
We hebben al meer auto's gekocht in ons gezin bij autobedrijf van eijl. Een prima bedrijf waar je met een gerust hard een uitstekende auto kan kopen
4-3-2017 16:52:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag mijn Opel Vectra afgeleverd door Van Eijl Auto. Een prima service, klantvriendelijk en net dat beetje extra. Zeer tevreden!!!
23-2-2017 16:39:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
De eigenaar (Eric) is een zeer fijne man die mij inmiddels al enkele keren heeft geholpen. Hij geeft me het gevoel dat ik eindelijk eens een keer niet bedonderd word.
1-2-2017 16:01:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Begin januari een Peugeot 206 automaat gekocht zonder garantie. Eind januari werd de motor heet en kreeg ik een "STOP" sein op mijn dashboard. Ik ben terug gegaan naar de garage en de auto werd dezelfde dag nog gerepareerd. Toen ik wilde afrekenen (ik had tenslotte geen garantie) kreeg ik te horen dat ik niets hoefde af te rekenen, maar dat het service van de zaak was. Meer dan tevreden met dit bedrijf. Het is zeker niet de laatste keer geweest dat ik daar een auto koop !!!
27-1-2017 16:16:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
auto gekocht zonder gararantie echter een perfecte service, incl. de vriendelijkheid op alle fronten. meer dan tevreden met mn Lupo'tje
27-1-2017 16:16:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
auto gekocht zonder gararantie echter een perfecte service, incl. de vriendelijkheid op alle fronten. meer dan tevreden met mn Lupo'tje
18-1-2017 12:11:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
wij hadden stukken aan de auto, we hebben meteen contact opgenomen en de auto werd meteen opgehaald. Daarnaast kregen wij de beschikking over een leenauto. Kortom een snelle service en na een paar uur kreeg ik al een belletje dat de auto klaar was.
23-12-2016 17:05:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Nette Skoda Fabia gekocht. Keurig geholpen, goede en eerlijke voorlichting en scherpe all-in prijs. Auto gekocht zonder garantie maar nadien zonder problemen de remlicht schakelaar vervangen.
22-12-2016 21:18:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer fijn autobedrijf, altijd servicegericht met een goed kwaliteits-prijs verhouding. uit mijn ervaring doen ze altijd net dat stapje extra wat een ander niet doet, hierdoor ben ik sinds een aantal jaar vaste klant. Bij onderhoudsbeurten en apk maar ook bij advies staan ze klaar en goed te woord, ik rij altijd met goed gevoel weg na mijn kleine,grote en apk beurten, dit was bij mijn vorige autobedrijf wel anders ! Ik ben blij dat ik hier inmiddels alweer wat jaren klant ben. Tevens bij het wachten een heerlijke koffie , wellicht niet belangrijk maar staat gastvrij en extra service.
20-12-2016 19:53:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Eindelijk weer een autobedrijf gevonden waar de klantgerichtheid voorop staat, ben boven verwachting in alles goed geholpen!!! Er wordt mee gedacht zonder dat er alleen maar geld verdient hoeft te worden.